TJOTTE'S STOLEN BEAUTY

 

HD grad A

ED ua (0)
Godkänd i akl viltspår
 
 
Bilder på föräldrarna!
Photos of the parents!
 
Bark:
 
 
Segra:
 
 
Bark and Segra:
 
Photos ©by Tjotte
 

Lite om Viska:

I Viska har vi fått den perfekta hunden för oss; ett snyggt utseende med en mycket arbetsvillig hjärna som vill hänga med på ALLT. En riktig turbo! Hon är en högt älskad familjemedlem, som har sin självklara plats tillsammans med oss såväl i soffan som i den övriga vardagen, och som alltid alltid alltid prioriteras först! 

Tillsammans tränar vi aktivt främst i viltspår, och målet är att ta championatet för att sedan göra de prov som leder till att kunna bli ett godkänt eftersöksekipage. Matte går samtidigt även som lärling till att kunna föra viltspåret vidare till andra. 

Vi kommer även att syssla med en del jaktträning, men huruvida vi går vidare aktivt i prov med detta återstår att se. Det beror på tid och ork, i dagsläget ser vi det mer som en bra aktivering som samtidigt tar tillvara Viskas anlag som den retriever hon faktiskt är!

Viska ställs också ut på lämpliga utställningar när tid och möjlighet att resa finns. 

Tillsammans aktiverar vi oss mycket och ofta med både egna träningar och ihop med vänner; samt deltar på många stimulerande utbildningar i tex specialsök! Viska har ett stort arbetsdriv med mycket motor. Hon är en glad snäll och trygg hund, vi brukar säga att hon är en enda stor glädje hela hon! Hon tycker att de flesta är trevliga varelser och hon delar mer än gärna med sig av sina pussar och sin kärlek! 

Ett evigt tack till vår fina uppfödare Tjotte för förtroendet och äran att få förvalta denna underbara hund.

 

 

Ta en titt på syskonkullen, och mer bilder på de vackra föräldrarna här:

https://www.tjotte.se/valpar-segra-bark.html